Premium
De Europese Commissie grijpt zowel in bij de productie als bij het gebruik van mest. Lees in dit artikel alle aanscherpingen van het mestbeleid. - Foto: Henk Riswick AlgemeenAchtergrond

Alles op een rij over aanscherpingen van het mestbeleid

Reacties

  1. Is er een mogelijkheid dat het oppervlakte water niet door de meststoffen van de landbouw wordt verontreinigd maar door de vele watervogels, waterzuivering en dergelijke ?
    We zitten immers al op evenwichtsbemesting, of zefls al een te kort.

  2. Was te verwachten, mestprobleem was bijna verdwenen, dus maken we hem maar weer. Als een emmer die onder een kraan staat over loopt omdat de kraan lekt, dan gaan politici dweilen. Vakmensen en mensen met verstand draaien er een nieuwe kraan op. Zo is met mestbeleid ook, als waterkwaliteit na constant verlagen mestnormen niet behaald wordt, dan ga je door op dezelfde weg? Vakmensen gaan kijken waar komt werkelijk het probleem vandaan.
    Politici danken hun baan aan hun onkunde. Immers oplossingen zorgen voor het oplossen van hun baantje

    1. Beste Karel jij haalt dingen door elkaar en verklaart onzin, het mestprobleem was bij lange na niet verdwenen slechts minder zichtbaar. Dat de waterkwaliteit in Nederland is het slechtste van de hele EEG Google even op de waterkwaliteit in Nederland, we staan stijf onderaan. Nederland blijft maar pappen en nathouden zonder enkel resultaat , dat heeft de EEG ook door en die zegt nu als Nederland niets doet doen wij het.

    2. Jammer @Even anders,Karel heeft gelijk en de EEG bestaat niet meer,helaas.Daar moeten we naar terug en weg van deze bemoeizuchtige idioten.

Beheer
WP Admin