De Agritechnica-beurs die gepland stond van 27 februari tot 5 maart 2022, gaat niet door. - Foto: Mark Pasveer MechanisatieNieuws

Agritechnica 2022 is definitief geannuleerd

Agritechnica 2022 gaat niet door. De mechanisatiebeurs die eind februari en begin maart zou plaatsvinden in het Duitse Hannover, is gecanceld vanwege de coronapandemie.

De tweejaarlijkse mechanisatiebeurs Agritechnica gaat niet door, meldt beursorganisatie DLG. De reden daarvan is de aanhoudende coronapandemie en de onzekerheid die dit met zich meebrengt. Als de beurs niet zou worden geannuleerd, zou dat bij veel exposanten voor ongenoegen hebben gezorgd vanwege fors lagere bezoekersaantallen.

Agritechnica in november 2023

De beursorganisatie is met standhouders in gesprek over hoe om te gaan met reeds betaalde standruimte en of dit wordt gebruikt als aanbetaling voor een beurseditie in 2023. De datum daarvoor is al vastgesteld: de eerstvolgende Agritechnica vindt plaats van 12 tot 18 november 2023.

De beurs Agritechnica zou plaatsvinden van 27 februari tot 5 maart 2022 in Hannover. Dat was al een inhaaldatum voor de editie die oorspronkelijk zou plaatsvinden in november 2021. Verschillende fabrikanten meldden zich al af voor de beurs.

Lees ook: 17 innovaties pakken prijzen op Agritechnica 2022

Lees meer over het coronavirus in dit dossier.

Download op FoodAgribusiness.nl de gratis whitepaper Het vaccin voor jouw business en kijk de webinars over ondernemen in coronatijd terug:

Hoe creëer ik financiële ruimte in tijden van crisis?
Wat is het effect van corona op de afzetketen?
Kansen zien in tijden van crisis

Beheer
WP Admin