Premium
Boeren bij de rechtbank. Agractie heeft aangifte gedaan tegen een anti-zuivelcampagne van de organisatie Dier&Recht. - Foto: ANP/Berlinda van Dam AlgemeenColumn

‘Agractie geeft Dier&Recht podium’

Reacties

  1. We moeten ook wel beseffen dat de NOS heel duidelijk(en niet alleen in dit geval) niet neutraal is en open de programma`s leid. Als je ziet wie ze uitnodigen en op die manier hun eigen mening naar het publiek uitdragen. Anders wordt je al gauw als complot denker weg gezet. Neem het incident met de wolf. Heel duidelijk wordt benadrukt dat de wolf vanuit Duitsland naar NL is over gewandeld. Geloof je nou echt dat jarenlang nooit een wolf over gewandeld is en nu wel 8 stuks in een jaar tijd. Heel toevallig tòch. Die zijn gewoon uitgezet, dat geloof ik eerder. Over een paar jaar zijn er teveel, dan kan honger best eens het leven van een baby of peuter kosten!!! en dan?

  2. We zullen er mee moeten leven dat er van alle kanten en speciaal tegen de veehouderij wordt aan geschopt,en tegen over een onwetende burger en een media die niet positief tegen over boeren staat begin je al met 0-1 achterstand en dan kalfjes of biggetjes met wat nare foto’s er bij een verloren zaak.Daarom het beste maar selectief reageren als het echt de spuigaten uitloopt en je een kans hebt op overwinning en de rest maar over je heen laten komen.Trouwens er wordt er decennia lang allerlei rottigheid over de boeren uitgestort,ik denk maar aan PvdD wat kraamden die niet voor onzin uit?,en toch staat het overgrote deel van de bevolking nog positief tegen over de veehouderij en is nog maar een paar procent vegetariër en veganist nog veel minder.Ook die actie van dier en recht valt wel mee,je hoort er nu al niks meer over ,er wordt zoveel gekletst de mensen geloven het onderhand wel en halen hun schouders er ovver op.

  3. Niet eens met de burgers van de boerderij redactie. Stel de pvv hangt posters op waarbij marokanen vuil weggezet worden. Reageren of niet? Boerderij redactie vindt van niet want pvv wil alleen aandacht en dat moet je niet willen. Rare burgers bij boerderij redactie.

Beheer
WP Admin