Pluimveehouderij

Nieuws 2 reacties

Hubers wil nauwe betrokkenheid bij overleg

Den Haag - Eric Hubers, voorzitter van de vakgroep pluimveehouderij van LTO Nederland, wil dat het bedrijfsleven nauwer betrokken wordt bij de maatregelen die getroffen worden voor de bestrijding van vogelgriep.

Dat zegt de pluimveevoorman naar aanleiding van het basisoverleg tussen bedrijfsleven en overheid. Hubers zegt dat de crisis nu een fase ingaat waarin nauwe betrokkenheid van het bedrijfsleven gewenst is, ook bij de voorbereiding van maatregelen. De nu getroffen maatregelen kan hij ondersteunen, maar hij vindt wel dat de overheid oog moet hebben voor de vermeerderaars.

Hubers schaart zich niet achter de kritiek die zijn collega Gert-Jan Oplaat van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders heeft op de staatssecretaris. "Dat was niet terecht", zegt hij.  Hij ziet dat Oplaat als voormalig Tweede Kamerlid en prominent VVD'er zich in de publiciteit beter profileert. "Hij roert de trom beter, maar wij vertegenwoordigen meer pluimveeveehouders."

Laatste reacties

  • joannes

    Hij moet zijn gezicht nu wel laten zien! Maar beter laat dan nooit!

  • red

    Kleuterschool optreden hij dit en ikke beter.
    Hier schieten we niks mee op mensen met een visie en daar ook voor gaan maar die missen we al geruime tijd.
    Volgens mij hebben zulke mensen het ook te druk met eigen bedrijf en regeltjes brij.

Of registreer je om te kunnen reageren.