Home

Nieuws 6 reacties

Voorzitter stichting Staf stopt

John Spithoven stopt als voorzitter van Stichting Agri Facts (Staf).

Dat heeft hij vorige week laten weten aan het bestuur en betrokkenen van de stichting. Staf is opgericht in 2018 en checkt feiten in publicaties over de landbouw. Volgens een verklaring van Staf heeft Spithoven aangegeven dat het toenemende werk voor Staf moeilijk te combineren viel met gezin, zijn melkveebedrijf en andere functies.

Zoektocht nieuwe voorzitter

Volgens vicevoorzitter Jaap Haanstra wordt het werk van Spithoven voorlopig waargenomen door de blijvende bestuursleden. Naast Haanstra zijn dat Wim Cromwijk (secretaris) en Leonie Bosch-Chapel (penningmeester). Op termijn wordt wel een nieuwe voorzitter gezocht.

Laatste reacties

 • kleine boer

  bedankt John voor al wat je tot nu toe bereikt hebt al.

 • EMERGO!

  We mogen trots zijn op deze initiatieven

 • l.teuwen@agrifirm.com

  Staf moet absoluut blijven!!

 • Bolder01

  Waarom. stop je nu?? Jammer

 • jan4072

  In het korte bestaan heeft Staf al wel duidelijk gemaakt dat één van de beste en effectiefste manieren om popi-jopi terrorisme te bestrijden is door ze met hun eigen publicaties belachelijk te maken. Dit initiatief kunnen we niet missen. Wie heeft kennis en kundigheid om er in te stappen.

 • a.van.hoof1

  Super trots op en complimenten voor wat tot nu toe bereikt is. Maar we zijn er nog lang niet en Staf moet doorgaan. Succes met de zoektocht naar een nieuwe voorzitter.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.