Home

Foto & video

Zeugenbedrijf voldoet aan milieueisen 2028

In Noord-Limburg staat een modern zeugenbedrijf met NB-vergunning voor 1.500 zeugen te koop. De 2 stallen op het bouwblok zijn pas 7 jaar oud.

Foto

 • In Merselo (L.) staat een groot, modern zeugenbedrijf met 3,6 hectare te koop. De vraagprijs is exclusief 4.000 varkensrechten €2.575.000, maar die rechten zijn er los bij te kopen. Het bedrijf is gunstig gelegen. Op de rand van natuurgebied de Peel, maar niet te dichtbij. De A73 ligt op een paar kilometer afstand. Net als de dichtstbijzijnde stad: Venray (45.000 inwoners). - Foto: Michelle van der Biezen

  In Merselo (L.) staat een groot, modern zeugenbedrijf met 3,6 hectare te koop. De vraagprijs is exclusief 4.000 varkensrechten €2.575.000, maar die rechten zijn er los bij te kopen. Het bedrijf is gunstig gelegen. Op de rand van natuurgebied de Peel, maar niet te dichtbij. De A73 ligt op een paar kilometer afstand. Net als de dichtstbijzijnde stad: Venray (45.000 inwoners). - Foto: Michelle van der Biezen

 • Op het ruime bouwblok staan 2 moderne stallen, gebouwd in 2011 en 2012. Deze stallen zijn efficiënt ingericht, met korte looplijnen. Er is capaciteit voor 1.500 zeugen en 7.200 biggen. De stallen voldoen aan alle milieueisen voor 2028. - Foto: Theo Brummelaar

  Op het ruime bouwblok staan 2 moderne stallen, gebouwd in 2011 en 2012. Deze stallen zijn efficiënt ingericht, met korte looplijnen. Er is capaciteit voor 1.500 zeugen en 7.200 biggen. De stallen voldoen aan alle milieueisen voor 2028. - Foto: Theo Brummelaar

 • Stal 1 telt 396 kraamhokken met Nooyen-balansvloer. Ook is er in die stal een dragende zeugenstal. - Foto: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

  Stal 1 telt 396 kraamhokken met Nooyen-balansvloer. Ook is er in die stal een dragende zeugenstal. - Foto: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

 • In stal 2 bevinden zich alle biggenafdelingen. Dit zijn er 24 die elk plaats bieden aan 300 biggen (totale capaciteit 7.200 biggen). In de stal bevinden zich verder een dragende zeugengedeelte en een kantoor/hygiënesluis. - Foto: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

  In stal 2 bevinden zich alle biggenafdelingen. Dit zijn er 24 die elk plaats bieden aan 300 biggen (totale capaciteit 7.200 biggen). In de stal bevinden zich verder een dragende zeugengedeelte en een kantoor/hygiënesluis. - Foto: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

 • Een van de 2 dragende zeugenstallen. - Foto: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

  Een van de 2 dragende zeugenstallen. - Foto: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

 • Op 1 staldak liggen zonnepanelen. De eigenaar verhuurt dit dak aan een energiebedrijf. Hij levert de stroom en krijgt er jaarlijks een vast bedrag voor terug: €18.000. Een mooi extraatje. - Foto: Theo Brummelaar

  Op 1 staldak liggen zonnepanelen. De eigenaar verhuurt dit dak aan een energiebedrijf. Hij levert de stroom en krijgt er jaarlijks een vast bedrag voor terug: €18.000. Een mooi extraatje. - Foto: Theo Brummelaar

 • Enkele voersilo’s op het bedrijf. Beide stallen zijn voorzien van een biologische luchtwasser en de NB-vergunning voor het huidige aantal dieren is ruim. Mestafzet zal op dit bedrijf een prijskaartje hebben. Jaarlijks gaat het om 8.000 kuub. - Foto: Theo Brummelaar

  Enkele voersilo’s op het bedrijf. Beide stallen zijn voorzien van een biologische luchtwasser en de NB-vergunning voor het huidige aantal dieren is ruim. Mestafzet zal op dit bedrijf een prijskaartje hebben. Jaarlijks gaat het om 8.000 kuub. - Foto: Theo Brummelaar

 • Het woonhuis is van 1960, maar is goed bijgehouden. De keuken en badkamer zijn nieuw. Voor meer informatie: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, Helmond (N-Br.). - Foto: Theo Brummelaar

  Het woonhuis is van 1960, maar is goed bijgehouden. De keuken en badkamer zijn nieuw. Voor meer informatie: Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, Helmond (N-Br.). - Foto: Theo Brummelaar

Check de grond- en pachtprijzen, actuele koopaktes en andere agrarische transacties op boerderij.nl/landbouwgrond

Of registreer je om te kunnen reageren.