Home

Achtergrond

‘Ik zoek een vrouw die rechttoe rechtaan is'

Dat het huwelijk van Luc Jansen strandde, daar had zijn boerderij wel mee te maken. Luc stak er zoveel tijd in, dat hij zijn vrouw naar eigen zeggen wel hoorde, maar haar niet verstond.

Hij heeft ervan geleerd, al is het bedrijf nog steeds zijn passie. In zijn vrije tijd doet hij de administratie, gaat naar een toneelstuk of fietst in de natuur.

Welke vrouw fietst met hem mee?

Reageren kan hier of stuur een brief naar Boerderij, postbus 4, 7000 BA Doetinchem. Boerderij zorgt dat de e-mail of brief bij Luc terechtkomt.

Foto

 • Luc Jansen (50) woont in België, vlak over de grens in Oud-Turnhout. Hij is alleenstaand. Zijn ex woont met hun vier kinderen 300 meter verderop.

  Luc Jansen (50) woont in België, vlak over de grens in Oud-Turnhout. Hij is alleenstaand. Zijn ex woont met hun vier kinderen 300 meter verderop.

 • Bovenaanzicht van het bedrijf van Luc. Hij melkt 105 koeien en heeft 80 ha akkerbouw.

  Bovenaanzicht van het bedrijf van Luc. Hij melkt 105 koeien en heeft 80 ha akkerbouw.

 • Luc heeft momenteel net wat te veel koeien voor deze locatie en is daarom op zoek naar een ander bedrijf. Dat kan overal zijn, hij voelt zich niet gebonden aan deze plek.

  Luc heeft momenteel net wat te veel koeien voor deze locatie en is daarom op zoek naar een ander bedrijf. Dat kan overal zijn, hij voelt zich niet gebonden aan deze plek.

 • Luc aan de keukentafel met een kop koffie en enkele vakbladen. Hij is een Bourgondiër, maar zelf koken doet hij niet. Zijn hulp doet de boodschappen, maakt schoon en kookt ook. “Ik heb dat goed geregeld.”

  Luc aan de keukentafel met een kop koffie en enkele vakbladen. Hij is een Bourgondiër, maar zelf koken doet hij niet. Zijn hulp doet de boodschappen, maakt schoon en kookt ook. “Ik heb dat goed geregeld.”

 • Omdat Luc op zoek is naar een ander bedrijf, gaat hij hier geen grootscheepse investeringen meer doen. Tenzij hij uiteindelijk besluit toch op deze locatie te blijven.

  Omdat Luc op zoek is naar een ander bedrijf, gaat hij hier geen grootscheepse investeringen meer doen. Tenzij hij uiteindelijk besluit toch op deze locatie te blijven.

 • Luc is noodgedwongen een echte ‘saldoboer’ geworden. Het bedrijf nam hij op zijn 33e namelijk duur over van zijn ouders. Die tijd is voorbij, alles is op de rit, hij kijkt vooruit.

  Luc is noodgedwongen een echte ‘saldoboer’ geworden. Het bedrijf nam hij op zijn 33e namelijk duur over van zijn ouders. Die tijd is voorbij, alles is op de rit, hij kijkt vooruit.

 • Luc in zijn stal, bezig met de koeien.

  Luc in zijn stal, bezig met de koeien.

 • De melkstal van Luc. Zowel de koeien als de akkerbouw hebben zijn passie. Hij stopt er vrijwel al zijn tijd in.

  De melkstal van Luc. Zowel de koeien als de akkerbouw hebben zijn passie. Hij stopt er vrijwel al zijn tijd in.

 • Luc vindt het een enorme meerwaarde hebben om te leven met dieren en natuur. De grillen van moeder aarde, de seizoenen, het boeit hem enorm. Hij geniet van het buitenleven én van zijn werk.

  Luc vindt het een enorme meerwaarde hebben om te leven met dieren en natuur. De grillen van moeder aarde, de seizoenen, het boeit hem enorm. Hij geniet van het buitenleven én van zijn werk.

 • Luc woont alleen, maar zou graag een partner hebben. Meewerken is geen must. Hij zoekt een vrouw die rechttoe rechtaan is, iemand waar de eerlijkheid vanaf straalt. “Ik val vaak op vrouwen met kort haar, die zijn altijd actief en weten wat ze willen.”

  Luc woont alleen, maar zou graag een partner hebben. Meewerken is geen must. Hij zoekt een vrouw die rechttoe rechtaan is, iemand waar de eerlijkheid vanaf straalt. “Ik val vaak op vrouwen met kort haar, die zijn altijd actief en weten wat ze willen.”

Of registreer je om te kunnen reageren.