Premium
Gelderse boeren protesteren bij het kantoorpand van Omroep Gelderland tegen een wob-verzoek. - Foto: ANP AlgemeenNieuws

150 boeren protesteren tegen onderzoek Omroep Gelderland

Reacties

  1. Jawel evert .omroep Gelderland is in een programma er van uit gegaan dat de vergunde aantallen dieren er ook waren op de locatie waar de vergunning betrekking heeft
   Uitgerekend de belangenorganisaties van de boeren hebben de omroep hier op aangevallen .
   En hebben het standpunt ingenomen DE VERGUNDE AANTALLEN DIEREN ZEGT NIKS OVER HET DAADWERKELIJK AANTAL DIEREN OP DE DESBETREFENDE LOCATIE .
   Dat klopt maar nu ze via een wob verzoek willen controleren of ze wel goed journalistiek werk hebben geleverd ( waarheidbevinding) lopen de boeren weer de deur plat .
   Ik blijf er bij domme actie

 1. De hetze is groot tegen de agro sector ook vanuit de media dat hier nog eens bevestigd wordt.
  Sinds wanneer zijn de regio omroepen ook een vorm van controle instantie? Heb ik ze de industrie nooit zien doen. Ook geen kritische vragen over het corona misbruik beleid! En dan gek vinden dat ze hun busjes niet meer kunnen beletteren!

 2. Met zulke acties schiet je je zelf in de voet .
  Als je een boom wilt kappen wordt het al gepubliceerd .
  De burgers en omroep Gelderland kunnen dit gemakkelijk uit gaan leggen als rechtsongelijkheid als de gevraagde gegevens niet worden verstrekt .
  En wat is er optegen als je netjes binnen je nb vergunning blijft .
  Misschien komt omroep Gelderland wel tot de conclusie dat 99% van de boeren zich keurig aan de regels houdt maar dat het probleem bij de industrie ligt .
  Kort gezegd domme actie

 3. Carola schouten zei dat ze gegevens van piekbelasters niet mocht vrijgeven om privacy redenen. En dit mag dus wel. Zoek dat eens uit boerderij.nl

Beheer
WP Admin