Rundveehouderij

Nieuws 1863 x bekeken 1 reactie

Hitler-koffiemelk brengt Zwitsers Migros in problemen

Zürich - De Zwitserse supermarktketen is ernstig in verlegenheid gebracht door de verspreiding van koffiemelk-cups met daarop afbeeldingen van Adolf Hitler en Benito Mussolini.

Het bedrijf heeft de cups direct teruggehaald en het contract met de plaatjesleverancier verbroken. Het verzamelen van plaatjes op koffiemelk-cups heeft in Zwitserland iets van het verzamelen van voetbalplaatjes. Migros schakelde bedrijf Karo Versand in om originele plaatjes te leveren. Directeur Peter Waelchi meende dat plaatjes van Hitler en Mussolini 'niet problematisch' waren, zo citeert hem de Tages-Anzeiger. Hij zat ernaast. Migros belooft het toezicht 'dramatisch' te verscherpen.

Eén reactie

  • koestal

    geen zuivere koffie !

Of registreer je om te kunnen reageren.