Premium
Demonstratie aanleg wolfwerend raster bij Jantinus de Groote in Tiendeveen. - Foto: Tineke Hoekstra AlgemeenAchtergrond

Wapenwedloop met de wolf in Drenthe

Reacties

  1. De halsband kan omgedaan worden door de wolf met een verdovingsgeweer te verdoven.Dat zelfde kan dus gedaan worden als de batterij leeg zou zijn.Dit is natuurlijk een kleine Inspanning die veel dieren en menselijk leed kan voorkomen. Moderne technieken dragen dan bij om alle discussies over de wolf te beëindigen. Groeten Hilbrand Korver

  2. Goedendag lezer
    Gallagher is ook de leverancier van halsbanden met digitaal bediende halsbanden waarmee wolven digitaal binnen hun gewenste gebied gehouden kunnen worden.Daarmee kunnen dierhouders weer rustig slapen en wolven liefhebbers hun lievevelingsdier in Nederland houden.Het zou goed zijn als dit eens gepubliceerd wordt.
    Groeten
    Hilbrand Korver

  3. Ook hiervoor hebben we bbb bestuurders nodig in de prov staten. Niet om zaken te veranderen die niet re veranderen zijn maar om bv de schapenhouders wél financieel te helpen. Het is natuurlijk geweldig als burgers zien dat die wolven meer kosten dan de voedselbank etc. Wil je voor het plezier van de wolvenvoorstanders zoveel geld besteden aan die schade?

Beheer
WP Admin