Premium
Tweede Kamerlid Derk Boswijk (CDA) gaat elke vrijdagochtend aan het werk bij een boer. Boswijk beheert behalve het woordvoerderschap landbouw ook de portefeuille defensie voor de CDA-fractie. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Voedselzekerheid en vrijheid zijn CDA’er Boswijk even lief

Reacties

 1. We zijn volkomen de weg kwijt in dit land .
  Als Boswijk zich gaat inspannen om de stikstofwet
  weer van tafel te krijgen is het mijn man.
  Een stikstofwet die gebaseerd is op aannames en bereken0ingen
  MAAR NIET OP REALITEIT GEBASEERD .
  We zijn als redelijk ontwikkelde samenleving HARTSTIKKE GEK GEWORDEN .

 2. Als voedsel zekerheid zo belangrijk is volgens de heer boswijk, dan snap ik niet dat het cda zich achter de natuur visie van progressief nederland heeft geschaard. Als alleen de wensnatuur teld, krijgen op den duur een prachtig Nederland waar iedereen verhongerd……!

 3. @Bennie Stevelink, jij mag vinden van Boswijk wat jij wil, prima, maar laat andere partijen die jou niet zinnen daar buiten. Die zetten zich ook in voor een grote categorie boeren, alleen een andere dan jou blijkbaar. Ik kan je verzekeren dat je, als je met je bedrijf bij N2000 zit en ook een opvolger hebt, dat dan de visie van Boswijk/CDA met zijn scherpe doelen die ze zelfs al in 2030 gehaald willen hebben, als een molensteen om onze nek hangt. Denk daar maar eens over na!

  1. Bennie heeft er nog niet over nagedacht, op elk forum waarin CDA of Boswijk genoemd wordt is hij het roerend met hun eens, jammer

 4. Ik mag Boswijk wel. Er werd onlangs wel (populistische) kritiek geuit op Boswijk, door FDF en BBB, maar Boswijk toont visie. Dat miste ik bij Jaco Geurts.
  Boswijk staat voor een bepaalt beleid, FDF en BBB alleen voor hun eigen populariteit.

  1. We denken gelukkig niet allemaal als jou

Beheer
WP Admin