Premium
Rechters nemen maatschappelijke ontwikkelingen als uitgangspunt voor hun beslissingen. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Vaker naar de rechter’

Reacties

  1. De rechters handelen naar de wet die de politiek maakt. Dus de politiek bepaalt nog steeds. Het nadeel is dat de politiek wankele wetten maakt en allerlei afspraken doet waar tegenstanders gebruik van maken. De tijd dat boeren lief zijn moeten we achter ons laten. Als de wet niet verandert dan moeten boeren burgers die hun hond gelijnd uitlaten juridisch aanpakken. Maar ook natuurorganisaties die steekjes laten vallen. Fdf moet kwaaie advicaten in dienst nemen die betaald worden door de periferie.

    1. @Armer.. inderdaad laten we elkaar maar kapot procederen, hard tegen hard.Daar waar activistisch clubjes gesponsord door de postcode loterij in de politiek en op ministeries dit land kapot lobbyen,met als doel de veehouderij en de industrie waaronder Shell dit land uit te uitwerken. De democratie werkt dan blijkbaar zo slecht dat er een rechter aan te pas moet komen om een slecht functioneren 1e en 2e kamer te corrigeren. Zonde van ons mooie welvarende land.We hebben een sterke daadkrachtige regering nodig om het onheil af te wenden.

  2. Shell gaat echt niet inkrimpen, nog ff en ze pakken hun boeltje op en gaan met het hoofdkantoor naar een ander land ,net als Unilever!

Beheer
WP Admin