Premium
Foto: Peter Roek AlgemeenColumn

‘Uitleg lost problemen niet op’

Reacties

  1. Het probleem is dat niet-boeren veel te weinig van landbouw afweten. Uitleg heeft geen zin, want de niet-boeren snappen de uitleg toch niet.

  2. Willem ook al van het type consument met een mening hoe landbouw bedreven moet worden?, laat dat nou net het type zijn waarvoor ik de wekker niet laat aflopen. Nee wat we doen is betaalbaar kwalitatatief goed voedsel leveren binnen alle regeltjes en wetjes (en dat zijn er vele Willem Gr randmeerkust .

  3. wat is beeldvorming als je niet weet waar je mee moet vergelijken. Als een vakantie naar Griekenland net zo vervuilend is als de teelt van 10 ha gladiolen of een cruise reis van 10 dagen net zo vervuilend is als het houden van 100 melkkoeien per jaar dan pas krijg je beeldvorming. Maar ja hier rept niemand over bang dat je aan je privileges iets in moet leveren. Of niet Willem!!!!

  4. Ach Willem het is maar goed dat we niet alles weten van de smerige spelletje in de advocatuur, dan denk ik dat mensen nog slechter over hou gaan denken…..

  5. Elke twee weken wordt ons de oren gewassen door Willem over wat er door “de” landbouw allemaal verkeerd gedaan wordt. Als jurist heeft hij met zijn collegae, jarenlang geld verdiend aan het advies aan boeren over hoe hun bedrijf te ontwikkelen.
    Jammer alleen dat hij ons nu niet vertelt hoe het dan wel zou moeten.

Beheer
WP Admin