Premium
Foto: ANP AlgemeenOpinie

‘Tjeerd de Groot mislukt als minister’

Reacties

 1. Over neerbuigende toon gesproken…… De Groot voldoet aan het beeld van een duidelijke boodschap. Maar die boodschap bevalt niet dus die wordt als minister ook afgeschreven. Vergaderboer, wat wordt gezocht? Een minister die in duidelijke woorden keurig herhaald wat landbouworganisaties voorzeggen? wat zie je graag in beeld? Iemand die met snik in de stem spreekt als het gaat om mededelingen die niet fijn zijn? Ze zijn boodschapper, dat is altijd lekker pijlen schieten. Wat is mis is reactie op de boodschap.

  1. Een duidelijke boodschap is belangrijk. Maar het draagvlak is nog belangrijker. En daar ontbreekt het Tjeerd de Groot aan. En zonder draagvlak bereik je niks. Of kies jij voor een dictatoriaal beleid, Ruud Hendriks?

 2. Tjeerd wordt geen minister, zo dom zijn ze zelfs bij D’66 niet.
  En als er al een kabinet komt met Kaag dan zal het nooit lang duren.

 3. Inderdaad, de nieuwe opdracht voor politieke partijen is het vertrouwen herstellen, dat gaat met deze man nooit meer lukken, hij vind zichzelf te belangrijk.
  Mocht hij het worden dan komen we weer naar Den Haag.

 4. Tegenwoordig staat je naam bij de reacties.Toch een beetje oppassen wat je hier neerkalkt.Voorheen dacht ik nog ze kennen me toch niet wat maakt het uit als er taalfouten in zitten of dat ik iets raars opschrijf.straks wordt het je om de oren geslingerd.

 5. Ha ha.Tjeerd de Groot als landbouwminister?Alle boeren hebben de pest aan die vent die hoeft dr boeren niks te vertelllen!

 6. Ha. Nu staat er wel onder: Geef een reactie.
  Als Tjeerd Minister van Landbouw wordt kun je beter zeggen Minister voor Afbouw l

  1. Het geloof dat het D66 standpunt voor boeren belangen van Tjeerd afhangt is veel te optimistisch! Hij durft het uit te spreken, maar hun kiezers zien het liefst stadsparken. Tjeerd is mogelijk het beste wat je kan overkomen met zijn uitgesproken anti boeren belangen beleid. Met scherp benoemen, kunnen boeren met hun belangen organisaties ook scherp hun belang verdedigen. Burgers krijgen met een goede verdediging dan ook een beter inzicht voor waar D66 eigenlijk staat: De halvering van een bedrijfstak die veel meer is dan een stikstof of stank producent.

Beheer
WP Admin