Premium
Frans Timmermans - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Timmermans’ visie op Green Deal’

Reacties

  1. Ik denk dat naast Timmermans de hele Europese unie top zich eens moet afvragen of ze wel op de goede weg zitten. De nodige lidstaten van de Unie hebben hun bedebkingen tegen de huidige vorm van de Unie al geuit. Dit kan leiden tot een uit een barsten van de unie terwijl dat vermoedelijk te voor komen is , als de dames en heren stoppen met navelstaren en hun idee van een Nieuw Machtsblok, Europa, bij stellen. Ik denk, gezien de geschiedenis van de laatste paar duizend jaar, dat een Europese “Super” Staat een utopie is en daarmee gedoemd is te mislukken met alle negatieve van gevolgen van dien. Er zal geen Europese Staat bezwaar hebben tegen een Unie, die de staten met hun bevolking beschermt en hun leven verbetert maar een Staat die de democratische macht van de bevolking inperkt, zo niet tot nul reduseert is geen lang leven beschoren.

  2. Timmermans is een communist niks meer en niks minder, hij wil alleen maar de wereld groener maken en als we daarbij verhongeren, het zij zo!
    En zo was het vroeger ook in Rusland, de landbouw moets op een bepaalde manier en al ging iedereen dood dat was nie erg als het maar ging zo als de partij wilden, en zo zal het ook in Nederland en de rest van de eu vergaan!

Beheer
WP Admin