Premium
Woordvoerder Gerben de Vries van de stichting Samenleving Landbouw en Natuur: “De trein dendert voort, maar wat is het fundament onder het stikstofbeleid?” - Foto: Andrea van Schaik AlgemeenAchtergrond

Stichting Samenleving Landbouw en Natuur zoekt feiten achter stikstofbeleid: ‘Het broeit op het platteland’

Reacties

  1. Dat er gen antwoorden zijn op de vragen van mensen die twijfelen of afbouw veehouderij de natuur wel dient, lijkt me wijzen in e richting van het Nieuw Geloof, “De mens verwoest het leven” dat bij de zich progressief noemde burgers heeft postgevat. Een geloof vraagr niet om Bewijs, maar om mensen die meegaan in de waan van het geloof en alles uit hun kast halen om de Leiders te behagen. Ik bedoel “eeuwen geleden bouwden de burgers onder leding van hun leiders eneorme Kathedralen en nu bouwen ze onafzienbar Windturbine parken en zonnepaneel parken zonder te weten of de oplossing voor het voortbestaan van de mensheid (zo die in het geding is) hiermee geborgd is. Onze politieci vragen niet om bewijzen, zij koesteren allemaal hun eigenwaarheid.

  2. Veel wijsheid toegewenst meneer de Vries , ben ook al heel de winter met stikstof en natura 200 plannen bezig , en hoe meer je je er in verdiept , hoe meer vragen het oproept , en inderdaad provincies hebben ook geen antwoorden “zijn we aan het uitzoeken “is wat je telkens hoort .

Beheer
WP Admin