Premium
Informateur Herman Tjeenk Willink ontvangt president Arno Visser van de Algemene Rekenkamer. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Sectoren komen met wensenlijstjes bij informateur

Reacties

  1. Vieze politiek….er zitten vele randfiguren in de politiek..achterbaks niet betrouwbaar schijnheilig hielenlichters oplichters bedriegers leugenaars en matenaaiers…geen actieve heringering…club van demente…Het is duidelijk als je niets meer kunt en buiten de samenleving staat..dan moet je in de politiek.

  2. De reactie termijn voor de slachttaks was vier weken. De reacties zouden na het sluiten van de reactie termijn gepubliceerd worden wat al heel ongebruikelijk is omdat ze normaal direct geplaatst worden. Nu zijn de reacties nog niet geplaatst meer als vier weken later als de sluiting ster mijn. Volgens de Partij voor de Dieren zijn ze de reacties nog steeds aan het bekijken om verbeter suggesties op te halen.
    Deze Partij hoeft Rutte niet meer te verwijten dat hij niet transparant is. De Partij voor de Dieren is nog veel achterbakser en weinig democratisch. Vieze politiek.