Premium
Het 153e partijcongres van de VVD, 11 juni. Op de foto Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof, krijgt steunbetuigingen van VVD'ers. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Pijlen richten op verkiezingen volgend jaar’

Reacties

  1. Wanneer komt de ladbouw met een goed onderbouwd tegen rapport niet de ecologische wensen of resultaen bestrijd, maar een gedegen rekensom die aangeeft wat de resultaen zullen zijn van de Groene (Wensen) Eisen voor de consument en daarmee de BV Nederland. We zullen de consument achter ons moeten krijgen, de politiek heeft een ecologische waas voor ogen en weet niet wat het resultaat is van alle te nemen maatregelen nog voor de Natuur nog voor de Burger / consument. De gevolgen voor de boeren en het buitengebied laat ik weg, omdat progressief Nederland zich hier niets aan gelegen laat liggen voor hen telt het economisch en maatschapprlijk belang van de de boeren voor het buitengebied niet.

  2. Lege schappen, hoge prijzen en een koud huis. En de hollanders gaan voor een plantje in een natuurgebied die expres slecht beheerd worden door natuurorganisaties. Wanneer komt er een opstand?

Beheer
WP Admin