Premium
Johan Vollenbroek van Mobilisation for the Environment (MOB). - Foto: Van Assendelft Fotografie AlgemeenColumn

‘PAS-melders aan de schandpaal’

Reacties

 1. Verstandige man die Henk Bleker, heeft maar mooi een streep gezet door die geldverslindende linkse opkoop van boerderijen in zuidflevoland, voor de natuur richting Veluwe

  1. Tja, natuur een sluitpost maken van je beleid is schandalig. Jammer dat jij daar net zo over denkt heer Weg.

  2. Nee hoor op ons bedrijf is natuur zeker geen sluitpost, dit jaar weer veel kieviten en grutto’s .
   Maar Vollenbroek moet zich schamen om mensen zo te behandelen!

 2. vollenbroek is een exponent van het toenemend milieuterrorisme in nederland(je politieke ideeen voor het voetlicht brengen door het zaaien van angst en tereur ,de slachtoffers ,vaak onschuldig ,zijn daarbij ondergeschikt aan je ideaalen).Dat hij daarbij de rechter aan zn kant weet,door misbruik van het rechtssysteem,doet niks af aan het terroristisch karakter van zn daden.

  1. Wat een onzin! De echte ‘misdadiger’ in deze hele stikstof discussie is Henk Bleker, dat wordt steeds vergeten in deze ‘vervuilde’ discussie. Ondanks alle waarschuwingen dat de PAS regeling juridisch geen stand zou houden heeft deze Henkie Bleker eigenwijs zijn zin door gedrukt. Daar zou de sector zijn peilen op moeten richten, niet op een integere milieu activist!

 3. Is er nu werkelijk geenmanier om dit soort doorgeslagen “democratie”een halt toe te roepen en welke actiegroep dan ook de mogelijkheid te ontnemen om naar de rechter te stappen voor zaken waar ze geen enkel belang bij hebben?

  1. @Cor Selm, naar ik meen is er in het verleden de motie Oplaat aangenomen dat je alleen bezwaar kunt maken tegen vergunningen als je direct belang hebbende bent in een zaak. Maar daar zal Thom de Graaf ( D66) vicepresident van de RvS wel anders over denken. De man die Johan Vollenbroek een lintje op spelden voor zijn inzet en zijn daden….

 4. Heeft de heer Vollenbroek zelf wel een NB vergunning voor deze activiteiten.
  Zo niet dan zijn al zijn activiteiten illegaal.

 5. Vollenbroek is geen boeman, maar wel een keiharde zelf ingenomen subsidie en sponsorgeld verslindend monster. Waarschijnlijk is hij vroeger gepest en dat uit hij op deze manier.
  Nee, Johan V wil volgens de wet. Prima. Alleen hij vergeet welke lijken hij daarmee op zijn geweten heeft en wat voor ánder spoor van vernielingen hij achter laat. Door zo onredelijk door te drammen.

 6. Vollenbroek is niet de boeman. De boeman is de politiek die slecht werk heeft geleverd. Politiek is groen doorgeslagen en met groene ambtenaren is het uit de hand gelopen. Groene lnv juristen helpt natuurlijk ook niet. Die zien mooi wat gaten en laten mob erop ingaan. De vraag is: heeft de politiek ( nijpels, veerman , van geel) dit bewust gedaan?

  1. Wat een ‘ helden’ van boerderij.nl om mijn gevoel en frustratie niet te durven weer te geven…

Beheer
WP Admin