Foto: Hans Prinsen AlgemeenNieuws

Partij voor de Dieren koopt landbouwgrond

De Partij voor de Dieren wil met behulp van een ‘woudfundingsactie’ landbouwgrond in het Noord-Brabantse Nispen opkopen.

Doel van de actie is om ‘ruimte te geven aan nieuwe natuur’, aldus de partij in een verklaring.

Het gaat om in totaal 11 hectare landbouwgrond, die in drie fases wordt aangekocht. De eerste drie hectares zijn al door de partij verworven. Die moet deel gaan uitmaken van het Natuurnetwerk Brabant. De PvdD rekent met een prijs van € 95.000 per hectare.

Reacties

  1. Bart Smolders de PvdD heeft ingangen bij de politiek en daarmee bij de overheid en via de voorliggende plannen van opdoeken landbouwbedrijven, komt er land vrij dat de overheid vermoedelijk best aan “goedwillenden” wil door verkopen zolang zij maar de Alternatieve Linkse ideeen gestalte geven.

  2. Mooi. Iedereen in nederland mag grond kopen en dat moet zo blijven. Grond kopen er er niks mee doen is een dure hobby en zal niet erg veel gaan gebeuren. Hopelijk krijgt pvdd veel sores met de grond zodat ze er achter komen wat ze boeren allemaal aandoen. Loonwerkers betalen die de distels maaien, drugsafval saneren enz.

    1. Weg je bent te optimistisch de PvdD laat dit Woud aan de wolf om zo iedere Stikstof vervuiling tegen te gaan. Wolven mogen prooidieren vermoorden op humane wijze doden van dieren is in PvdD ogen verboden. rottende karkassen in het voedselbos zullen de PvdD leden niet stimuleren om te gaan oogsten.

Beheer
WP Admin