Premium
Ruud Zanders: "Elke supermarkt die we spreken in het buitenland reageert enthousiast en zegt: doe ons die eieren ook maar." - Foto: Bert Jansen PluimveeInterview

Oprichter Kipster: ‘Afzet eieren is niet het probleem’

Reacties

  1. Beste Laureys reactie Peters is verwijderd daarom kunt u die niet meer lezen . Kwam in ieder geval niet erg positief over ten opzichte van Ruud Zanders .

  2. Beste Peters . Wat je van Ruud vindt maakt mij niet uit . En verleden blijft soms mensen achter volgen . De klok terug draaien kan niet . En als zaken afgewerkt zijn dan is het helaas voor die mensen die te kort komen erg . Dat Ruud nu met nieuwe dingen komt veranderd daar niets meer aan deze voorgaande periode is afgesloten . En de tijd zal het leren of dat wat hij en enkele anderen op poten willen zetten de toekomst kan overleven . Van de gekste dingen die gedaan worden kan men soms veel leren en of ook veel leergeld betalen . Er blijft licht iets van hangen alleen moet je er voor zorgen dat je als ondernemer niet al het leergeld alleen gaat betalen en er uiteindelijk niets wijzer van wordt en portemonnee leeg . En de uitvinder gewoon elders verder kan gaan . Ik acht het mogelijk dat op kleine schaal hier markt voor is . Er zijn altijd mensen die op basis van emotie voedsel kopen . Alleen blijft de vraag kunnen en willen ze dat extra op langere termijn blijven betalen . En wat is duurzaam en kijkt daar niet iedereen anders na . Voeger was efficiënt volgens mij soort woord dat eigenlijk ook al op duurzaam leek .

Beheer
WP Admin