Premium
LTO-voorzitter Sjaak van der Tak leest een statement namens de boerenbelangenbehartigers voor, omringd door de andere boerenvoorzitters. Na een gesprek met Johan Remkes, zomer 2022, trokken de belangenbehartigers samen op. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Onderhandelaars Landbouwakkoord: spanning en wantrouwen

Reacties

  1. Honderdduizenden hectares met forse beperkingen, geen garantie voor geld, en als dat er is, afhankelijkheid zonder garanties, voor de PAS melders en interimmers nog steeds niets gedaan en was dat niet een harde eis? Wel extreme duurzaamheidsdoelen en een hogere opbrengst, laat me niet lachen. De rekening ligt bij voorbaat op je bord. Dit is geen landbouwakkoord dit is een slagveld. Wegwezen LTO!

  2. We gaan het zien. Komt lto met een voorstel naar de leden of niet. En met welk voorstel? Een voorstel waarvan vooraf gedacht wordt dat de leden het toch verwerpen is kinderachtig. Bij een slecht voorstel lopen veel leden weg en is lto dood. Een goed voorstel is niet te verwachten want dat geeft de overheid niet.

  3. Honderdduizenden hectares met forse beperkingen, geen garantie voor geld, en als dat er is, afhankelijkheid zonder garanties, geen bescherming tegen voedsel uit het buitenland, voor de PAS melders en interimmers nog steeds niets gedaan. Wel de kabinetsdoelen halen. Dit is geen akkoord dit is een slagveld.

Beheer
WP Admin