Premium
Boeren demonstreren bij het politiebureau in Leeuwarden. Hier zit de 16-jarige jongen gevangen die gisteren is aangehouden bij het schietincident. - Foto: ANP AlgemeenNieuws

OM en Rijksrecherche doen onderzoek naar schietincident

Reacties

 1. Als je allemaal betaald wordt door de overheid, hoe kan je dan nog onafhankelijk onderzoek plegen?
  Er wordt al gezegd dat de agent in de media dat agenten overbelast zijn. Om ons al voor te berijden dat hij er met een sisser vanaf komt. Als er een agent doordraait is zijn meerdere verantwoordelijk. Zulke stuur je niet de straat op met een vuurwapen.
  Agenten zijn doorgaans heel vriendelijk en meegaand. Het contact tussen boeren en politie mensen is goed!

 2. Na jarenlang getreiterd te zijn door de overheid begrijpt iedereen die er mee te naken heeft deze acties en ik kan zeggen dat ze nog zeeeer soft zijn.

 3. Ik vraag me overigens wel af welke ouder een 16 jarig kind met een trekker naar een demonstratie laat gaan. Ik denk ook aan de agent hij heeft in een split second moeten handelen.
  Laten we eerst de uitkomst van het onderzoek van de rijksrecherche afwachten voor we een schuldige aanwijzen, want dit verhaal kent enkel verliezers.

 4. Het gaat in nedeland NIET of je gelijk hebt, maar of je gelijk KRIJGT …
  (van de rechter, van de media …)

 5. Laten wever voor waken dat het de media niet lukt om tweedeligheid te creeëren. “Beroepsrelschoppers” zoeken meerdere gelegenheiden op om rotzooi te veroorzaken. Wij doen hier niet aan mee en distantiëren ons hier van. Neemt niet weg dat we onze eensgezindheid niet moeten laten ondermijnen!!

 6. als de trekkerbestuurder een donkere huidskleur had gehad werd er nu moord en brand geroepen door links nederland
  ik heb het filmpje 10 maal bekeken duidelijker als zo kun je het niet krijgen de trekker rijdt van de agenten af

Beheer
WP Admin