Premium
Johan Vollenbroek is voorzitter van Mobilisation for the Environment (MOB). - Foto: Van Assendelft Fotografie AlgemeenNieuws

MOB wil dat provincie handhaaft bij PAS-melders

Reacties

  1. In Nederland zijn ze de realiteit totaal kwijt, het is niet te geloven wat hier gebeurd, hoeveel bedrijven buiten de landbouw hebben er geen of geen sluitende NB vergunning ? die dan ?
    Alleen de boer die moet het ontgelden, want ze hebben z’n grond nodig !!!!! Nijpels zei het onlangs nog op tv, de boeren bezetten de grond. Dus dan weet je genoeg. En er is geen enkele politieke partij die als het er op aan komt de boer steunt! Iedere Partij is meer met zichzelf bezig, kijk wat er nu weer bij het CDA plaats vindt, en alles maar weer recht ***len !!!deze reactie is automatisch gemodereerd

  2. Zo langzamerhand begint het zorgelijk te worden we worden niet geregeerd wat wij als volk gekozen hebben. We worden gedicteerd door niet gekozen NGO’s. Italië verbleekt er bij wat een bende wordt er hier van gemaakt,notabene voor mensen die op een normale manier nog een boterham proberen te verdienen.Niets corrupt aan een normale boterham alleen je wordt weggezet als een milieu corrupte beroepsgroep, notabene door de econostra zelf.

  3. We worden geregeerd door niet gekozen NGO’s i.p.v. door een gekozen 2de en 1ste kamer die goede wetten maken op grond waarvan de regering kan regeren.

  4. Komt straks de “wet dieren” nog overeen. Is wachten tot een of andere “dierenliefhebber” bij de rechtbank verzoek tot handhaving weg legt en je kunt inpakken.

Beheer
WP Admin