Premium
Foto: Ruud Ploeg AlgemeenColumn

‘Koopt Nederlandsche waar’

Reacties

  1. Best Brul, je hebt je punt gemaakt maar zitten juist niet in de tweede kamer de mensen die tegenwoordig het hardst roepen dat we maar duurzaam moeten zijn, produceren voor eigen land en niet voor de hele wereld mogen produceren?
    Mogen we terecht niet concluderen dat we hier in Nederland een goed en volwaardig product realiseren dat voldoet aan alle eisen, dan is het toch vreemd dat juist deze mensen niet het Nederlands product op hun bord krijgen?

  2. Schandalig dat er in het regeringsgebouw buitenlandse producten worden geconsumeerd, deze moeten juist het goede voorbeeld geven!

    1. Kun je zien dat voedsel geen prioriteit heeft en als een normale van zelfsprekende aangelegenheid wordt ervaren. Ze werken net zo makkelijk waterkippen en batterij eieren naar binnen. Duurzaam geproduceerd voedsel ze hebben de mond er vol van ,maar wat ze werkelijk naar binnen werken zal ze een worst zijn. Dat is hun verdienmodel bla bla bla.

  3. In Duitsland zijn voedselproducten van eigen bodem een hot item. Dat zelfde zie je in België de kop op steken. Het is ook niet onlogisch dat deze trend zich in Nederland zal manifesteren. Voedsel is beleving…Zien is beleven!

Beheer
WP Admin