Premium
Minister van landbouw Henk Staghouwer tijdens debat in de Tweede Kamer. - Foto: ANP AlgemeenNieuws

Kamer drijft glyfosaatgebruik op de spits

Reacties

  1. Onze Linkse rakkers zien liever de natuur overnemen door exoten (duizendknoop en andere) dan glyfosaat onder voorwaarden toestaan. Ze moesten eens weten dat hun voorbewerkt voedsel deels op basis van Glyfosaat Resistente producten wordt vervaardigd. Hier zou ik als boer mijn bedenkingen bij hebben. Maar gelukkig voor deze milieu bewusre gezondheids goeroes is er het gezegde “Wat niet weet, wat niet deert”.

  2. Tsja, aan de gele [gras-]landen kunnen we zelf wat doen door het gewoonweg eerder onder te werken. De Haagse ONdeskundige Bromet en Klaver ,he dat staat ook in grasland dus daar moeten we ook een keer met de spuit over, kunnen we echt niet met werkelijke feiten op een andere gedachte brengen. Dus laten we Staghouwer het volle mandaat geven en zeggen, das nog eens een minister van landbouw.

  3. Het gaat niet om argumenten. Als de minister zegt dat de deskundigen Stellen dat glyfosaat niet kankerverwekkend is dan nog willen veel politici glyfosaat verbieden. Ze willen alleen hun gelijk horen. Daarnaast is een geel weiland niks erger dan een dood treinspoor. Ik heb nog nooit een groen plantje gezien op het spoor.

Beheer
WP Admin