Partner
Foto: Seijbel Photography RundveePartner

Jan-Willem Tijken: ‘Minder emissie met CowToilet’

Melkveehouder Jan-Willem Tijken deelt vol enthousiasme hoe hij dankzij het CowToilet emissie vermindert en een waardevolle bijdrage levert aan circulaire landbouw.

Het CowToilet van Hanskamp deed vorig jaar mee aan de RMV Innovatie Awards. Het CowToilet biedt boeren de kans om dezelfde positieve impact te hebben op het bedrijf als Jan-Willem ervaart. In deze video vertelt Jan-Willem Tijken uit Zelhem over de talloze voordelen die hij ervaart sinds hij het CowToilet op zijn bedrijf heeft geïntegreerd. Met dit RAV-gecertificeerde automatische urineersysteem kun je op een milieuvriendelijke manier zeer doelgericht bemesten. Dit leidt niet alleen tot een efficiëntere werkwijze, maar draagt ook bij aan een duurzamere agrarische sector.

Benieuwd welke innovaties er dit jaar gepresenteerd worden tijdens RMV Hardenberg 2023? Bekijk de 11 genomineerde innovaties

RMV Hardenberg vindt plaats op 24, 25 en 26 oktober 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens de beurs staan de toekomst van de melkveehouder, smart animal farming en diergezondheid centraal. Wil je de beurs gratis bezoeken? Meld je online aan!

Beheer
WP Admin