Melkveehouder en oprichter van Team Agro NL Geertjan Kloosterboer draagt het voorzitterschap over aan akkerbouwer Jaap Lodders. - Foto: Team Agro NL AlgemeenNieuws

Jaap Lodders nieuwe voorzitter Team Agro NL

Akkerbouwer Jaap Lodders wordt de nieuwe voorzitter van Team Agro NL. Na vier jaar draagt melkveehouder Geertjan Kloosterboer het stokje van de club voor promotie van de agrarische sector over.

Wat Kloosterboer betreft is het ‘tijd voor vers boerenbloed’ in de club. Lodders was al langer betrokken, als ambassadeur in Flevoland en vice-voorzitter bij Team Agro NL.

Kloosterboer ziet dat het werk van Team Agro NL nog lang niet klaar is, zo schrijft hij in de bekendmaking van zijn aftreden: “Team Agro NL was echt wel een beetje mijn kindje en afscheid nemen is dan best een moment. Het doel bij oprichting van de stichting wordt onverminderd nagestreefd en is actueler dan ooit; kennis vergroten over het echte boerenleven en het werk in de agrarische sector. Wij laten met de ambassadeurs zien hoe boeren Nederland smaak en kleur geven.”

Positief eenduidig sectorverhaal

Vier jaar geleden richtte een groepje bevlogen ondernemers en professionals Team Agro NL op. De ambitie van Team Agro NL is om boeren een positief eenduidig verhaal te laten vertellen over de sector.

Een van de wapenfeiten van Team Agro NL is de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Trekker, een award voor iemand van buiten de landbouw die zich inzet voor een positief beeld van de sector. Bij de PR-stunts hoort een goud gespoten oldtimer, die nu ook op het erf van de nieuwe voorzitter Lodders een plekje moet krijgen.

Beheer
WP Admin