Premium
Minister Piet Adema (LNV) in het Haagse bos vlak voor de wekelijkse ministerraad waarin onder andere gesproken is over stikstof en het landbouwakkoord. - Foto's: Dirk Hol AlgemeenInterview

Interview | Adema wil wanhoop van boeren omsmeden tot hoop

Reacties

  1. Hij weet het zelf ook niet wat/hoe het opgedrongen verdienmodel eruit moet zien. Hij weet het werkelijk niet. Afgelopen donderdagavond 1 december bij TV- programma Op 1 werd door Sven Kokkelman duidelijk paar keer gevraagd. Hij wist het werkelijk niet.
    Wat hij wel ondertussen wist was dat hij de zelfde uitgang neemt als zijn voorganger ….
    ” Daaag, mij niet meer bellen ….”

  2. Een verdienmodel kan al heel simpel beginnen bij de regering door de vergoedingen van de eco activiteiten drastisch op te schroeven. En de 4 % verplichte braak gewoon te betalen met een boven gemiddeld saldo. In plaats van te stelen. Die 99.4 % (van Even anders)van de bevolking wil dat graag betalen. Voor de supermarkten zal enkel dwang werken en dat is moeilijk te regelen.

  3. Adema is minister maar moet wel het regeerakkoord uitvoeren. Hij wil gezien worden als een vriend van de boeren maar is dat niet. Hij zoekt draagvlak van de boerenorganisaties om ze aan te pakken. Trap daar niet in. Een handtekening aan piet is een handtekening aan de groot.

    1. Armer jij wilt enkel een land met nog meer stikstof stank en stront maar wees nu eens een keer niet zo destructief en denk een mee om tot een oplossing te komen, want dat de agrarische sector drastisch moet inkrimpen dat is voor 99,4 % van de Nederlandse bevolking wel duidelijk maar voor de 0,6 % van de Nederlandse bevolking die zich agrarisch ondernemer noemt nog steeds niet.

Beheer
WP Admin