Premium
Bij veel gemeenten, zo meldt men mij, is niemand meer die een bouwaanvraag kan beoordelen, aldus columnist Willem Bruil. - Foto: Canva AlgemeenColumn

‘Incompetentie rondom stikstofdossier is alom aanwezig’

Reacties

  1. Een vraag is of het indienen door de regering en het aannemen door de kamer van de stikstofwet, een wet die gebaseerd is op berekeningen en aanname RECHTMATIG OF ONRECHTMATIG IS ?????????

  2. @Armer Bedoel je verkeerde keuzes alleen bij de stikstof of in zijn algemeenheid? Ik denk dat keuze om zoveel mogelijk een Hogere opleiding te laten volgen in welk specialisme nog ernstiger is dan het huidige regel klimaat dat via de rechter wordt uitgevochten door allerlei Specialisten en hobby klimaat redders. We kunnen dan wel geen huizwn bouwen met dank aan de stikstof en CO2 regels maar geen beleidsmaker durft te zeggen dat er een te kort is aan Bouwvakkers met voldoende bouwkennis. Deze mensen zijn niet opgeleid omdat zichzelf respecterende ouder zijn kinderen af raadt een vak te leren beter was het om iets leuks te gaan studeren.

    1. Ik bedoel de bedoelingen mbt de natura2000 gebieden. Nederland heeft zonder goed na te denken wetgeving gemaakt ten gunste van natuur en het slinks aanpakken van de veehouders (schot in eigen voet). Want nu blijkt dat de hele samenleving gegijzeld wordt. Stoppen met die gekheid is noodzakelijk maar dat wil de politiek niet (tweede schot).

  3. Nederland heeft verkeerde keuzes gemaakt maar wil (nog)niet toegeven en terugdraaien. Liever twee schoten in beide voeten dan in één.

Beheer
WP Admin