Premium
Geert Wilders (PVV) in gesprek met journalisten. Kort ervoor kwam hij met Dilan Yeşilgöz (VVD), Caroline van der Plas (BBB) en Pieter Omtzigt (NSC) uit de fotoshoot voor de presentatie van het nieuwe kabinet. Niet iedereen is even blij met de PVV in het centrum van de macht. – Foto: ANP / Koen van Weel AlgemeenColumn

‘Hoop, lef en trots’

Reacties

 1. Ik ‘neem aan’ dat Willempie niet meer professioneel actief is als jurist want als je als jurist met een stukkie aankomt vol met aannames, gedachtes en vermoedens (citaten: neem ik aan, neem ik aan, neem ik aan, denk ik, vermoed ik, denk ik) dan wordt je door je baas heel snel gedwongen aan de kant gezet.

 2. Wat er precies in het regeerakkoord staat, weten we nog niet.
  En toch heb jij al een vooroordeel klaar.

  Willem een slechter kabinet als het vorige kan gewoon niet.
  Misschien toch wel? Als jij er ook nog in zat.

 3. Toch frappant, te lezen hier op agrarische website. Ik denk toch ook wel dat er goed gekozen is en gevormd. Het zal allemaal wel heel moeilijk zijn om de put de dichten van 20 jaar vvd gooi je geld maar de balk over beleid… mensen die nooit eens uit de *** gekomen zijn.
  Maar al bij al voor de burger veiligheid hebben we Geert z’n partij nodig dat vertrouw ik nu ook wel nu er toch wel gezond boeren verstand mee aan tafel zit. Mocht dat niet zo zijn dan was het heel anders. Het komende beleid gaat echt niet op de korte termijn de verandering kunnen brengen die nodig is. Ik ben blij dat er een kans is dat die bagger die ik de laatste jaren aan het woord is geweest de mond vet gesnoerd gaat worden. De rest zal de tijd leren. Soms moet je kiezen uit het minst slechte.deze reactie is automatisch gemodereerd

 4. Toch frappant, te lezen hier op egrarische website. Ik denk toch ook wel dat er goed gekozen is en gevormd. Het zal allemaal wel heel moeilijk zijn om de put de dichten van 20 jaar vvd gooi je geld maar de balk…. mensen die nooit eens uit de *** gekomen zijn.
  Maar al bij al voor de burger veiligheid hebben we Geert z’n partij nodig dat vertrouw ik nu ook wel nu er toch wel gezond boeren verstand mee aan tafel zit. Mocht dat niet zo zijn dan was het heel anders. Het komende beleid gaat echt niet op de korte termijn de verandering kunnen brengen die nodig is. Ik ben blij dat er een kans is dat die bagger die ik de laatste jaren aan het woord is geweest de mond vet gesnoerd gaat worden. De rest zal de tijd leren. Soms moet je kiezen uit het minst slechtedeze reactie is automatisch gemodereerd

 5. Ik is stuitend om te lezen dat dhr Bruil dit kabinet “het nieuwe extreemrechtse kabinet” noemt.
  De partij PVV heeft op democratische wijze een groot aantal zetels behaald.
  De PVV heeft afstand genomen van extreme standpunten om deelname aan dit kabinet mogelijk te maken
  Om dan de term “ het nieuwe extreemrechtse kabinet” te gebruiken is niet gepast.

 6. Extreem rechts meent Willem.., gewoon centrum rechts zonder linkse drammers dit keer, dat is wel mooi meegenomen.

 7. Rutte is net als Trudeau een moppie van Klaus Schwab van het WEF. Het motto van het WEF is “Build Back Better”. Om het terug te bouwen moet het land eerst afgebroken worden. In Nederland is er mischien nog wat te redden. Trudeau heeft tot 2025 om Canada kapot te maken en ik ben bang dat hem dat gaat lukken. Aan zijn inzet zal het in ieder geval niet liggen. “Extreem links” heeft Nederland en Canada in ieder geval enorm veel schade toegebracht.

 8. Linkse stemmers doen nu eenmaal zuur. Begrijp ik niks van. Als wilders met de drie andere partijen de toestroom kan verminderen, meer huizen gaan bouwen en de boeren toekomst geven dan kan links daar toch geen moeite mee hebben?

 9. Beste Willem;
  Gedwongen krimp van de veestapel heeft niemand voorgesteld schrijf je!! Nooit van het beleid van D66 of op dit moment D33 gehoord??
  Generieke korting lag op de loer volgens Adema,wat is dit dan?? niks anders dan gedwongen krimp toch?
  Maar beste Willem jij ziet weinig/geen heil in dit nieuwe kabinet om problemen op te lossen,dat mag jij natuurlijk vinden, maar hoe moet het volgens jouw dan wel?

 10. en het CDA stond erbij en keek erna. Nu hopen dat het BBB dingen gaat oplossen wat het CDA al jaren heeft laten liggen. Gelukkig is het einde inzicht van het bla bla CDA. de meelopers

Beheer
WP Admin