Premium
Zo’n 1.200 boeren hebben zich, volgens berichten, aangemeld voor een van de stoppersregelingen. De stoppersregelingen worden daarmee ‘populair’ gevonden. - Foto: Bert Jansen AlgemeenColumn

‘Hoeveel stikstofreductie levert stoppersregeling op?’

Reacties

  1. Alleen al het feit dat mensen zich laten hypnotiseren over dat er een stikstof en CO2 crisis zou bestaan is ronduit bizar. Het bevestigt alleen maar dat je mensen ook slechte leugens als waarheid kan verkopen. Als je de leugen maar groot genoeg maakt en vaak genoeg brengt wordt het vanzelf de waarheid.

  2. we bouwen gewoon nederland vol met wegen, industrie , huizen en vliegvelden ….dan is daar ieder geval de natuur weg op die boeren grond…. en er is geen stikstof uitstoot van de veehouderij daar terplaatse meer… alleen alle uitstoot is meer per m2 dan voorheen en de biodiversiteit is nihil … we kunnen de boeren niet blijven voorliegen als maatschappij toch????

  3. het is ook geen oplossing voor het stikstofprobleem maar een oplossing voor een coalitieakkoord wat nu in de prullenbak ligt.

    1. De ned politici zijn kwaad dat het lbakkoord niet gelukt is. Door de frustatie pakken ze de veeboeren nu keihard aan. Zie het als wraak.

  4. Zet je petje maar weer op Willem, ze hebben een veel goedkopere manier bedacht. Gewoon versneld derogatie eraf en boeren tegen elkaar op laten bieden, wie de broek vol heeft druipt vanzelf af is de gedachte.

  5. Volgens van de wal was het vorig jaar al ´twee voor twaalf’ en kon de natuur niet wachten. Volgens de boswachters ook. Ik denk dat nu de hele natuur naar de gallemiezen is.

Beheer
WP Admin