Premium
EU-lijsttrekker Dirk Gotink (NSC) tijdens een lijsttrekkersdebat voor de Europese parlementsverkiezingen. – Foto: ANP/Jeroen Jumelet AlgemeenColumn

‘Hebben we een grote bek nodig in Brussel?’

Reacties

  1. Als de nieuwe regering weinig scoort zullen de zure linksen victorie kraaien maar stel dat het wél lukt ? Zal links dan toegeven dat de groep van wilders goed gewerkt hebben?

    1. Wat ‘links’ doet weet ik niet. Wat mij betreft: dat hangt af van hoe je ‘goed’ definieert. Maar ‘stel’ … dan ‘ja’ natuurlijk. Zeker als we de derogatie weer terug krijgen.

  2. Victor Orban is een slecht persoon omdat hij op komt voor het Hongaarse volk. Hekken en soldaten voorkomen de massa emigratie die in andere EU landen al tot enorme problemen heeft geleid. Kijk het interview van Tucker Carlson met Victor Orban. Robert Fico, de premier van Slovakije werd bijna vermoordt omdat hij oa weigert in de pas te lopen met het EU beleid en goede banden onderhoudt met Rusland. Er is niks mis met een Europese handels unie maar de huidige politieke unie is een groot gedrocht dat iedereen door de strot wordt geduwd. Mischien moet je toch eens wat minder kijken naar de door de overheid betaalde televisie.

  3. Om Mark vd Oever met Poetin te vergelijken ben je toch ver afgezakt Willem Bruil . Ik ga ervan uit dat je dit recht zet en je excuses aanbied door hierop te reageren.

  4. Willem Bruil laat de laatste maanden toch wel echt zijn ware gezicht zien ! Net als de rest van links Nederland die maar niet over de verkiezingsuitslag heen kunnen komen en wild om zich heen begint te slaan 😉 .

  5. Och die Willem toch.., kan er maar niet aan wennen dat er een andere wind waait. Hij wil er zo graag een extreem rechts stempel op zetten..,maar helaas voor Willem dat het gewoon centrum rechts is.

Beheer
WP Admin