AlgemeenAchtergrond

Goede start Flower Trials Royal Van Zanten

Royal Van Zanten heeft een goede éérste Flower Trials dag achter de rug.

Met meer dan 200 bezoekers werd deze dag een groot succes. “De planten zijn dit jaar bijzonder goed, en de sfeer is positief,” aldus Bert Koeze, commercieel manager van Royal Van Zanten.

Royal Van Zanten heeft zich samen met Danziger en Imperial Plants tijdelijk omgedoopt in Italiaanse sferen. Ook de buitenpresentatie is in mediterrane sferen. De bedrijven stellen ook dit jaar weer een keur van nieuwe aantrekkelijke rassen uit eigen veredeling aan de bezoekers voor. Daardoor kan men een goede indruk krijgen van de toepassingsmogelijkheden van de verschillende soorten in een aantrekkelijke binnen en buiten presentatie.

Aan nieuwigheden zijn er onder andere de Avalon Multiflora serie met 5 nieuwe kleuren, 18 nieuwe potchrysant introducties, de Patio Mum voor kleine pot en de Blooming Beauty-serie in pack, Celosia, Aster en Alstroemeria Princess Lilies verkooppromotie en nog veel meer.

Danziger introduceert onder de naam Mixis een eigentijds concept van 3 gecombineerde kleuren stekperkgoed in een grote pot dat verrassend attractief blijkt. Nieuw in 2010 is de retail route langs zeven veredelingsbedrijven. Hierbij willen de bedrijven de klant een steuntje in de rug geven bij de verkoop van de producten. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de Flower Trials die tot en met vrijdag 18 juni duren, te bezoeken

Beheer
WP Admin