Premium
Foto: Fred Libochant AlgemeenInterview

Derk Boswijk: ‘Sector is niet gebaat bij makkelijke oneliners’

Reacties

 1. Hij vertelt tenminste een eerlijk verhaal. Hij laat zich niet verleiden tot populistische uitspraken ten behoeve van zijn eigen populariteit. Dat waardeer ik.

  1. Bennie hij zal het best goed voor hebben voor de boeren. Maar dat wil niet zeggen dat het goed is wat hij doet of het belijd dat hij steunt.
   Ik ben zeker niet tegen duurzaamheid maar zo iets moet uit de technische vooruit gang komen van uit een landbouw gedachten bekeken, en niet uit een natuur gedachten.

 2. Het begon redelijk goed het stuk, maar gaandeweg komt ie toch weer in het probleem praatje terecht, in één ding had hij gelijk, als je het maar vaak genoeg herhaalt wordt het van zelf een soort waarheid maar dat geld niet voor de sector ,maar voor het kabinet die de natuur praat van heel die clubs is gaan aannemen als de waarheid, dat is ook wat je van de week in de media zag bij op1 van de week!!

 3. Er wordt door de politiek wel gepraat over boeren maar niet met boeren .
  Men praat liever met die mensen die zich opwerpen als woordvoerders van de boeren
  Als de minister ECHT wil weten wat de boeren willen kan hij gewoon een vragenlijst opstellen waar alle partijen een aantal vragen kunnen stellen .
  Via de meitelling heeft hij alle adressen fluitje van een cent en kost bijna niks .
  Dan kan hij zich een beeld vormen wat de BOEREN ZELF WILLEN .
  Maar misschien wil hij dat wel niet weten

Beheer
WP Admin