Premium
Foto: Ronald Hissink AlgemeenNieuws

Gegevens 12.000 Gelderse veehouderijen gewobd

Reacties

 1. Het hek is allang van de dam. Boeren worden in een hoek gedreven. Kunnen geen kant meer op. Ze hoeven nog net geen embleem op hun borst te plaatsen. Zodat ze van verre herkenbaar zijn.Het is echt niet leuk meer. Hier verderop bij ons wonen een stel westerlingen die het de boeren zo zuur maken. Die willen hun mening doordrijven ia vuile spelletjes. Het is niet meer normaal zoals de hetze tegen de boeren is.
  En het gaat menig boer in de kop zitten, met alle gevolgen van dien….

 2. pierik, inderdaad alles staat op papier, omdat we als boer zulke makke en gehoorzame ‘ schapen’ zijn. in de afgelopen 10/15 jaar is het autoverkeer verdubbuld in nederland, ook maar even wob gegevens opvragen. te beginnen bij omroep gelderland, en de medewerkers. en heb het nog niet over andere bedrijven die geheel geen nb vergunning hebben.

 3. wat moet u omroep met zulke gedetailleerde info ?
  cbs cijfers zijn zo op te vragen, staat het allemaal in.
  daar zit mogelijk iets of iemand achter met kwade bedoelingen.
  omroep gelderland lijkt te worden misbruikt.
  Misbruik moet je melding van doen
  graag ook de postcode en huisnummers van alle omroep-gelderland medewerkers retour.
  als er op bedrijf iet mis gaat kunnen we mogelijk via deze gedetailleerde info de daders opsporen.

 4. Tja als je als directeur van Omroep Gelderland jaarlijks 170.000 euro belasting geld van ons krijgt, dan wil je graag de aandacht op anderen focussen. Links ***len rechts zakken vullen.deze reactie is automatisch gemodereerd

 5. Elk nadeel heeft een voordeel.
  Er zijn genoeg bedrijven die als het gaat om stikstof en fosfaat alles netjes in even wicht hebben en geen enkele belasting vormen voor het milieu.
  En in de lijn met de uitspraak kunnen boeren op basis van de wob ook gegevens opvragen over de industrie en controleren of die wel eens een NB vergunning hebben .

  1. Meestal woont de directie en niet bij de fabriek.. Boeren wel bij hun dieren

Beheer
WP Admin