Premium
Frans Timmermans in het Europees Parlement. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Een onvoldoende voor leerling Timmermans

Reacties

 1. Destijds moest voor Timmermans een ander baantje worden gezocht omdat hij gepasseerd was voor het voorzitterschap. Niet onlogisch dat ze hem niet zagen zitten gezien de kwaliteiten en de ervaringen met hem uit uit het verleden. Maar nu zitten ze wederom met deze tuinkabouter opgescheept, wellicht beter om hem met z’n vette salaris en onkostenvergoedingen ergens een kamertje aan het eind van de gang te geven. Rustig wachten op een vet pensioen, niet te veel lawaai maken en vooral niet vervelend zijn. Beter.

 2. Welke agenda heeft Timmermans?
  Het is onvoorstelbaar maar waar dat op het Europese toneel mensen rondlopen die voedselschaarste creëren. Notabene op het eigen Europese continent.
  Timmermans jij bent de next generation niet waard.

 3. wat een vreselijke man is het toch die timmermans….de SGP is al maanden bezig om de doorrekening openbaar te krijgen en de trein met Timmermans dendert maar door…

 4. Hoe wil men draagvlak creëren voor een dergelijk nieuw beleid, als men zo te werk gaat?
  Nog los van de diverse negatieve gevolgen voor de voedselvoorziening, de voedselzekerheid en de agrarische inkomens. Zulke politici zijn toch totaal ongeloofwaardig en kunnen beter hun biezen pakken.

 5. En maar afgeven op poetin, trump, erdogan en de dwaas uit wit rusland terwijl het in europa niet veel beter is.

Beheer
WP Admin