Premium
Huub Fransen: “Veehouders kunnen de stikstof- en klimaatproblemen met techniek oplossen.” - Foto: Van Assendelft Fotografie AlgemeenInterview

Directeur Fransen Gerrits: ‘Prijzen gaan door het dak’

Reacties

  1. Het productievolume instand willen houden omdat dit soort lieden geld verdienen aan de varkenshouder en niet als varkenshouder is leuk, maar er moeten ook voldoende afzetmarkten blijven bestaan voor het vlees. De zelfvoorzieningsgraad in Europa ligt al boven de 135%. De periferie kan zijn faalkosten doorschuiven naar de boer en zelf de winst opstrijken daarom is voor hen het kosten wat kost instandhouden van het productievolume, ook al wordt er door de boer verlies geleden, aantrekkelijk. De verdienmodellen in de agrarische sector zijn polariserend.

  2. zou het niet wat zijn voor een goed gesprek voor de zzzzlto en huub
    want wat zzzzlto !!! nu doet beetje met overheid mee …len !!!!hebben wij landbouw niks aan

  3. Inderdaad Armer, daar heb je zeker een goed punt, zelf de regie pakken, de veehouderij heeft de laatste 30 jaar kop in zand gestoken door alleen maar meer en groter te willen en ook gemoeten om te overleven maar de bijkomende problemen zijn niet echt aangepakt.

  4. Als de boerenperiferie 2% van de omzet in een fonds stopt, is er zo veel geld dat je de politiek kunt overtuigen. Je vormt een raad van toezicht met Veerman, Van Geel , Nijpels en hup de problemen zijn opgelost. Die drie zwaargewichten doen namelijk alles voor een betaalde bijbaan.

Beheer
WP Admin