Premium
Minister Piet Adema van Landbouw. - Foto: Koos Groenewold AlgemeenColumn

‘Dikke onvoldoende voor minister Piet Adema?’

Reacties

  1. Ik ben een oprecht en al jarenlang lid van de VVD en natuurlijk zal er met de verkiezing wat verschuiven het Forum zal bijna verdwijnen BBB krijgt er 12 zetels bij maar een echte verandering verwacht ik niet zeker geen politieke aardverschuiving. wij staan op 27 zetels ik zou Mark aanbevelen om met Caroline te gaan praten dan komt het met de natuur misschien nog goed. Want wat ik niet begrijp en ik ben echt geen wappie dat boeren niet inzien dat het roer om moet, boeren zullen niet meer bij de wethouder van het CDA iets kunnen regelen ze zullen volwassen moeten worden hetgeen inhoudt dat ze moeten gaan inzien dat het aantal runderen met 30% moet worden ingekrompen en de varkenshouderij en pluimveehouderij met 80% een volwassen ondernemer ziet dit niet als een bedreiging maar als een uitdaging.

  2. Het stikstof probleem is NIET geaccepteerd. Afwachten is nu even het beste. Voor ze het weten staan we weer met zijn allen in Den Haag. Juridisch is het niet houdbaar om voor stikstof uitgekocht te worden, volgens Spithoven van stikstofclaim. Zij hebben al heel wat zaken lopen. We geven niet op en blijven strijden voor ons mooie vak.

    1. Dus dan worden er geen boeren uitgekocht maar zijn ze verplicht om gratis te stoppen?

  3. Er komt geen of een slecht (voor de boeren) landbouwakkoord. De regering zit klem in het regeerakkoord en kan daardoor niks weggeven aan de boeren. Daarom is het beste om geen landbouwakkoord te ondertekenen. Het is veel blabla maar het regeerakkoord wordt gewoon uitgevoerd. Niks doen en wachten tot de provinciale verkiezingen is wijs.

  4. Er gaat flink gesaneerd worden dat is wel duidelijk, maar blijvers worden een griezelige fuik ingeduwd extensiveren/afbouw derogatie/minder ha door bufferstroken enz.

Beheer
WP Admin