Premium
Thierry Baudet in gesprek met Geert Wilders. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Desintegratie ligt op de loer’

Reacties

  1. Voor een persoon die zich nozel probeert voor te doen ben je slecht ingelicht. Op Joe Rogan, Tucker Carlson en andere vrije media had je immers kunnen zien hoe Jan 6 in scene is gezet. Wat Donald betreft zijn er mensen die van hem houden en mensen die hem haten. Feit is dat hij in de praktijk de beste president was voor minstens de afgelopen 50 jaar. Het land draaide als een tierelier en hij is geen oorlog(en) begonnen. Kijk eens hoe Biden het land ruineerd in slechts 3 jaar!

  2. Wat Boerderij ook aan commentaar geeft via zijn “specialisten” er geldt op dit moment maar ëën Waarheid en dat is de uitpraak van de kiezers samen, zij hebben het potlood laten spreken en de gekozenen zullen daar naar moeten handelen voor zover mogelijk in een democratie. Ik denk vrij zeker te mogen concluderen dat de kiezers hebben gekozen voor een koers tegen de huidige eis van Links waarbij de Nederlanders zich moeten aanpassen aan de asielzoekers en niet anders om. Het feit alleen al dat er de nodige Moslims op de PVV hebben gestemd zal Wilders doen inzien dat zijn achterban zit bij de “nieuwe Nederlanders”. Als hij de Stikstof potten anders gaat inzetten kan dit betekenen dat er een andere Biodiversiteit wind gaat waaien, waarbij de boer onder bescherming komt en meer ruimte krijgt dan bij de Rode Rozen en Groene blaadjes partij. Zo zal er nog wel het een ander veranderen maar wel op termijn de op de kar gezetten wetten aanpassen vraagt tijd. De vraag is neemt en krijgt de nieuwe meerderheid deze tijd.

  3. Willem de pvv is zo groot geworden door dat de mensen door hadden dat als ze op vvd of nsc gingen stemmen ze over links gingen en dat we dan de heer timmermans gingen krijgen. En de aversie tegen deze man is zo groot dat veel mensen strategisch hebben gestemd. Maar het is duidelijk dat jij nog leeft in die linkse bubbel!!

  4. Willem gaat graag op de tenen van anderen staan. Wordt hij door de boerderij voor betaald. En je weet het: juristen doen alles voor het geld. Op tenen staan, verkrachters vrij pleiten enz enz. Zo te lezen mag je van hem een volksvertegenwoordiger verwonden. Tenzij het klaver of kaag was natuurlijk. De redactie zou een andere jurist moeten aanstellen voor zijn bijdrage. Eentje die juridisch advies geeft of uitspraken van rechters uitlegt. Doen ze bij weekblad ´la france agricole ´ ook.

  5. Willem Bruil: “Ik begrijp veel niet van zo’n verkiezingsuitslag. ”
    Willem Bruil begrijpt waarschijnlijk ook niet veel van democratie.

    1. Dhr Brul behoort dan ook tot de winnaars binnen de samenleving. Hoog opgeleid, hoog inkomen, behorend tot de hogere sociale, wonend in een daarbij passende omgeving en levend in zijn eigen bubbel. Zeg maar, 7 vinkjes. Logisch dat je dan niet alles begrijpt wat er onder het gewone volk leeft.

Beheer
WP Admin