Trekkerfabrikant New Holland noemt het nieuwe trekkermodel T7.340 HD. - Foto: Munsterman MechanisatieNieuws

CNH Industrial komt met nieuwe trekkers in series Optum, Terrus en T7HD

Trekkerfabrikant CNH Industrial voegt modellen met meer motorvermogen toe aan trekkerseries New Holland T7HD, Case IH Optum en Steyr Terrus.

Trekkerfabrikant CNH Industrial organiseerde vorige week in Madrid een bijeenkomst voor Europese dealers van het trekkermerken New Holland en Case IH. Daar werden de nieuwe trekkermodellen gepresenteerd in de series New Holland T7HD, Case IH Optum en Steyr Terrus.

Tekst gaat verder onder de foto

Volgens CNH Industrial zijn de nieuwe trekkers gelijk aan de huidige modellen, op het vermogen na. Naar verwachting zijn de trekkers eind 2024 leverbaar. - Foto Munsterman
Volgens CNH Industrial zijn de nieuwe trekkers gelijk aan de huidige modellen, op het vermogen na. Naar verwachting zijn de trekkers eind 2024 leverbaar. – Foto Munsterman

De fabrikant meldt dat deze nieuwe trekkermodellen worden toegevoegd omdat de markt vraagt om meer motorvermogen in deze series. Typenummers doen vermoeden dat het gaat om zo’n 340 pk vermogen.

Tekst gaat verder onder de foto

Case IH zet de Optum 340 AFS Connect in de markt. - Foto: ELM Bleiswijk
Case IH zet de Optum 340 AFS Connect in de markt. – Foto: ELM Bleiswijk

Wijzigingen op detailniveau

Bij New Holland heet het nieuwe model T7.340 Heavy Duty. Bij Case IH gaat het om de Optum 340 AFS Connect en bij Steyr volgt een Terrus 6340 CVT. Naast het extra motorvermogen en detailwijzigingen die daarmee gepaard gaan, zijn de trekkers volgens de fabrikant gelijk aan de huidige modellen in die series. Naar verwachting zijn de nieuwe trekkers eind dit jaar leverbaar.

Beheer
WP Admin