Premium
Cees Veerman pleit voor de instelling van een speciale Staatscommissie Landbouw die een visie neer moet zetten voor de ontwikkeling van de landbouw tot 2040. Foto: Roel Dijkstra AlgemeenNieuws

Cees Veerman: ‘Intrekken natuurvergunning is diefstal’

Reacties

  1. Veerman kan wel van alles schrijven en zeggen . Maar als het er op aankomt is hij wel zo boer minnend als hij doet . Is het allemaal ook niet beetje eigenbelang . En commissie instellen kost weer bergen geld en als daar bepaalde figuren in plaats nemen staat meestal bij voorhand vast wat de uitkomst is .Boeren laten omschakelen en met geld van de staat natuur inclusief laten boeren is allemaal mooi zolang de staatskas gevuld is . Zodra het geld op is stopt de geldstroom en bloeden deze boeren als ware dood . De overheid is een onbetrouwbare partner . Dat is een groot gevaar als je met je inkomen van hun afhankelijk wordt .

  2. Iedereen wil geld op het moment, binnen de kortste keren is alles op . In het verleden ook veel plannen gemaakt alles hier gebutst op financieele onhaalbaarheid. Liep hier wel vol met 300 euro per uur declarerende plannenmakers.

  3. Dat hele dictoriale binnenhof voor het schuifbord, en zo door schuiven de Noordzee In! Weg met die verrote glijbaan richting een dictoriale samenleving!

  4. Veerman is voor een commissie. Maar hij moet niet denken dat hij daar samen met Van Geel in mag zitten. Ook Wijfels hoort daar niet in. De boeren moeten niet instemmen met het vormen van zo’n commussie zonder de namen van de commissieleden te kennen. Doe je dat wel dan komen die drie knakkers erin en is het gedaan met de boeren.

Beheer
WP Admin