Premium
Judith de Vor, gemeenteraadslid in Oudewater voor het CDA: "We moeten oppassen dat de melkveehouderij en dus de productie van zuivel uit deze regio verdwijnt." - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenInterview

Judith de Vor (CDA Oudewater): ‘Oppassen dat melkveehouderij in Groene Hart niet verdwijnt’

Reacties

 1. Het Groene Hart is door de Groene Lobby bestempeld als Groen met hoog water en daardoor niet of minder geschikt voor landbouw / veeteelt. Hiervoor in de plaats mag de boer brondstof leveren voor bio-based industrie. Wat dit ook zijn mag en wat het oplevert is al helemaal niet interessant voor de Groen lobby.

 2. dat wisten we al mevrouw de vor maar gelukkig stemmen boeren niet meer op dat cda Wij zien het CDA als verraders die niets om boeren geeft en alleen maar ons voorliegen.

 3. 6 van 15 zetels en in oppositie.
  Hier gebeurde in een aantal plattelandsgemeenten exact hetzelfde.
  Idem in de provincie Brabant toen de stikstofverordening in 2017 werd afgekondigd.
  Ze hebben de boeren er liever niet bij.
  En de boeren verlaten ondertussen het CDA.

 4. In de gemeente waar we vroeger woonden stapte de wethouder na twee perioden op. Enkele jaren erna kwam er een woonwijk op zijn land. Naast een pensioen voor het leven dus de jackpot. Hij had schone handen want was geen gemeentebestuurder meer. Elke bestuurder heeft zijn eigen belang met de macht. Boeren maar ook anderen ( onderwijzers, ecolo’s enz).

Beheer
WP Admin