Premium
Jeroen van Maanen van NMV (links) en Bart Kemp (Agractie) staan de pers te woord na een bespreking met acht boerenorganisaties over het gesprek met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Boerenleiders: wie van de drie?’

Reacties

  1. Ik zie geen enkel probleem in de huidige situatie.
    Het is toch duidelijk, dat het telefoontje van de heer Rutte richting de heer Van der Tak, alleen bedoeld was om deze CDA-er als pion neer te zetten richting sector. Het optreden bij Op1 was natuurlijk ook al geregeld.
    Dat vervolgens de organisaties van het Stroe-protest deze man wisten te overtuigen van de onbetrouwbaarheid van de “geen taboes” belofte is alleen maar positief. Dat als gevolg hiervan de heer Van der Tak werd ingezet als verkenner door het Pact van Stroe is dan ook vanzelfsprekend. De tegenzet van de heer Rutte was vervolgens om via de heer Kemp de eenheid van Stroe proberen te breken door deze over te halen ook afgelopen vrijdag aan te schuiven.
    Hier ging de heer Kemp gelukkig niet op in.
    Het resultaat van de “geen taboes” belofte is ondertussen ook bekend: geen taboes alleen voor de cijfers achter de komma, de cijfers voor de komma zijn onbespreekbaar.

  2. Laat van Maanen het woord maar voeren. Die dwingt respect af zowel bij de boeren als bij burgers. Helder verhaal en niet onder tafel te praten.

Beheer
WP Admin