Premium
Oppositiepartijen zijn net als boerenbelangenbehartigers kritisch in hun eerste reactie op het woensdag 15 december gepresenteerde akkoord. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Boeren en oppositie kritisch over coalitieplannen

Reacties

  1. Oppositie en landbouw critisch over regeeraccord. Helaas betekent dit niet dat landbouw en oppositie nu samen kunnen optrekken en elkaar verstevigen in het debat. Nee de oppositie wil de duimschroeven bij landbouw nog verder aandraaien en liever de landbouw Nederland uit werken. Zij zetten in op “Kunstmatig eten” uit de fabriek waarbij geen voedingsmiddelen worden gebruikt maar “Grondstoffen die zo goedkoop mogelijk moeten zijn” en een ongebreidelde groei van Natuur en ongeremde groei predatoren. Hier zie ik als boer geen medestrijders om de slag mee te winnen.

  2. Mooi politiek spel, niet mooi voor veehouders. Den haag stelt het proces vast en de provincies moeten het gaan uitvoeren. Die provincies zijn straks de kwaaien en den haag lacht in het vuistje. Vvd , cda en cu laten de boer vallen en zullen tjeerd landbouwminister maken.

Beheer
WP Admin