Premium
Foto: ANP AlgemeenOpinie

‘Bobo’s minachten boer’

Reacties

  1. Het zijn stuk voor stuk multinationals die in agriNL. Die hebben er allemaal belang bij dat de karbonade of broodgraan duurder wordt. Aan kunstvlees en chips gaat door deze bedrijven meer verdiend worden dan aan kaal stuk vlees of een gekookte tafelaardappel. Maw hun actie toont dat ze sch..t hebben aan de NL boeren

  2. Ben het heel eind eens met u Han Riel . Meestal wordt er over de boer gepraat en over zijn of haar rug beslissingen genomen die hun zelf passen . En in tweede plaats voor bedrijf en in derde plaats voor de boer van belang zijn . En als de grond onder de voeten te warm wordt zijn ze zo vertrokken met liefs nog grote zak geld die weer aan bedrijf onttrokken wordt .Wat uiteindelijk moet iemand dat betalen .

  3. Het is helemaal niet zeker dat LTO bij AgriNL aan tafel heeft gezeten. LTO had AgriNL fiat gegeven voor het plaatsen van hun advertentie in diverse dagbladen. Daarna heeft Sjaak van der Tak in een tweetbericht aangegeven dat LTO het niet eens was met de inhoud van het ook gepubliceerde rapport van AgriNL.

    1. Ja beste Hoogland Als ik ergens toestemming voor geef ben ik het er toch mee eens . Of zie ik dat verkeerd . En als ze werkelijk niet aan tafel hebben gezeten zie ik al helemaal de zin van het door LTO geven van een fiat . Zij waren dan geen partij . En waarom zouden ze dan van LTO een fiat nodig hebben om dit of iets anders te plaatsen . Klinkt allemaal niet logisch .

  4. Vergaderboer je stuk geeft weer waarom, de leiders van de wereld de baas zijn en over boeren en andere hardwerkende groepen heen walsen. Met de bobo’s hoeven we geen medelijden te hebben, zij hebben met het geld van hun werkgevers hun toekomst veilig gesteld door grote inkomens en / of oprichten filialen elders op de wereld.

Beheer
WP Admin