Premium
Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Blij met spiegeltjes en kraaltjes’

Reacties

  1. Ze waren er en geven Remkes een eenmalige kans. Juist slim om ff niets te zeggen. Het zal wel blijken dat er wat kruimels van de tafel vallen, wat vage aanbevelingen zonder harde munt. Meedenken, proberen, streven, compenseren van Pasmelders die keihard recht hebben op volledige schadevergoeding, weer een sigaar uit eigen doos. Lijkt er niet op en dat weten ze gerust wel. Rutte denkt zeker dat hij met dit soort tactiek de boertjes wel weer in de meewerkstand krijgt. Wacht maar af, dit pikken de boeren niet, dat kan eenvoudigweg niet meer.

  2. Bij alle partijen in dezen mis ik de gevolgen voor de burger, die het nog zwaarder zal krijgen dan hij het nu al heeft. Heel veel burgers kunnen nu al niet meer mt hun geld uitkomen en dan moeten de gevolgen van het door de Elite geeiste voedselproductie plan nog ten uitvoer worden gebracht. Als we inderdaad allemaal aan het vega voer moeten en dan ook nog biologisch dan zou het wel eens kunnen uitdraaien op honger en de daarmee gepaard gaande lichamelijke ongemakken. Hier zal de Elite niet meer van merken dan iets minder geld voor hun luxe vliegvakantie. Gelukkig heeft Baarsma daar de oplossing voor je koopt de CO2 rechten van de armen, heb jij je vliegvakantie en zij een beetje extra eten.
    Is onze Elite echt socialer dan de Elite van 100 jaar geleden? Ik vrees van niet want die gaven tenminste werk aan de arme werklozen bij het onderhoud van huis en tuin en keuken etc.

Beheer
WP Admin