Premium
Directeur Bionext Michaël Wilde. - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenNieuws

Bionext: extra urgentie voor Farm-to-Fork-plannen

Reacties

  1. Dhr. Wilde preekt voor eigen parochie. Hij slaat de spijke rop de kop met zijn opmerking “Prijzen voedsel te laag”. Maar hij denkt da we met hogere prijzen veroorzaakt door Farm to Fork ideaal iedereen van voldoende voedsel kunnen voorzien. Misschien wel gerekend in kilogrammen voedsel per persoon, helaas er mensen die nu het eten al niet kunnne betalen vallen dan helemaal uit de boot. Het zou dhr. Wilde sieren als hij de gevolgen die miljoenen lege magen ook even aanroerde. vluchtlingen stormen waar zijn F to F systeem niet op berekend is en die hem vermoedelijk ook niets interesseren. Vluchtelingen zijn de zorg van ministers van Vluchtelingenzaken en Sociale zaken o.i.d.

  2. De Wilde is gewoon een klein Putintje … Als directeur van de bio-keten, wil hij belangrijk(er) worden.

    Daarnaast kun je met al die bio-fratse wel het milieu (iets) beïnvloeden, maar niet het klimaat …

  3. Het zou verstandig zijn wanneer bionext zich ook wat meer ging bekommeren om de ‘verborgen’ kosten van de eigen sector, om zo met z’n allen te werken aan een duurzame toekomst

  4. Biologische boeren in duitsland mogen meer gangbaar gebruiken van hun groene landbouwminister. Wat vindt dhr Wilde hiervan? Een schande of wil hij dat over een tijdje ook voor de nederlandse bioboeren?

Beheer
WP Admin