Premium
De kritiek op de regelingen heeft onder andere betrekking op de tabellen met vergoedingsbedragen voor stallen. - Foto: Ruud Ploeg AlgemeenNieuws

Beroepsverbod zit opkoop piekbelasters in de weg

Reacties

  1. Geld krijgen van de overheid vervolgens afrekenen met de belastingdienst omdat je gestopt bent en dus je ondernemingsvermogen privé wordt.

  2. Niet alleen het beroeps verbod zit de opkoop in de weg. Door een slimmigheidje haalt de overheid de onderhandelingspositie onderuit van de boer. De overheid wil de bedrijven opkopen zegt men maar verdraaid de zaak door dat je zelf moet melden dat je mee wil doen daar door verlies je de onderhandelingspositie. De overheid wil iets van ons door je vrijwillig te melden zeg je ik wil iets van de overheid waardoor je bedrijf gelijk een stuk minder waard word. Hoe aantrekkelijk het ook lijkt je gaat het meest voor je bedrijf krijgen als je wacht tot zij naar jou komen. De dreigementen van onteigening is zolang de wet niet word aan gepast een loze kreet ze moeten eerst het bestemmingsplan aan passen voor ze kunnen onteigenen ,hier kan je dan weer bezwaar opmaken dit gaat jaren duren deze tijd heeft men niet. Wacht rustig af en win ondertussen juridisch advies in.

Beheer
WP Admin