Premium
Caroline van der Plas (BBB) interrumpeert Mark Rutte. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

BBB zet voet aan wal in Tweede Kamer

Reacties

 1. Lijkt me verstandig om het belastingstelsel eerst te hervormen voor dat bouwend Nederland los wil gaan.Mensen worden nu financieel af gestraft als ze bij elkaar gaan wonen. Nu wil elk individu een voordeur, dat is helemaal niet nodig. Er zijn meerdere wegen die naar Rome lijden.

 2. Ze heeft wel veel kritiek op Rutte, nog een van de weinige met verstand die daar rond loopt.
  De rest is allemaal linkse bagger die de boeren t liefst ziet verdwijnen.
  Niks meer als logisch dat je over bepaalde mensen praat als je een stabiel kabinet wilt maken.

 3. Gisteren was van der Plas nog bij Pauw,Ach, ze deed het toch niet onaardig terwijl ik zelf ook op sommige vragen moeite zou hebben een antwoord te geven,b.v. waar moeten die miljoen huizen komen? in natuurgebieden is uitgesloten en meren droogleggen is ook geen draagvlak blijft weinig over dan landbouwgrond.

  1. Het is maar de vraag Bol of er buiten de bebouwde kom veel gebouwd moet worden. Eerst maar eens alle verpauperde gebouwen plat en vervangen door nieuw en functioneel ( De hoogte in dus). Daarnaast komt er door de veranderende inkoop door de consument veel bedrijfsruimte vrij wat ingevuld kan worden met huisvesting ipv verkoop van luxeartikelen. Dat wordt toch allemaal online verkocht. En als dan alles opgeruimd is en opnieuw ingericht en er is grondtekort, dan kan er dan bekeken worden of je buiten de bebouwde kom aan grondaankoop moet doen. En dan moet er veel meer naar alternatief gekeken worden voor de uitgekochte bedrijven door nieuwe landaanwinning e.d. Men moet weten dat niet alles kan, immigratie moet omlaag en misschien moeten sommige economische plannen doorgestreept worden. Tenslotte kan niet zomaar veel landbouwgrond omgezet worden in bouwgrond. Als D66 haar zin krijgt wordt heel Nederland één grote fabriek, helaas is dat niet mogelijk.

  2. Ik kan niet op Bierema reageren dus doe ik het maar hier.
   Voor alle bewoning moet ook natuur komen zegt men.
   Dit voor compensatie voor Co2 en N.
   Dat landbouw nog meer Co2 en N vastlegt schijnt men zich niet te realiseren.
   Dan zal het doel wel zijn om te kunnen recreëren.
   Gezellig failliet gaan zullen we maar zeggen.

  3. Ze zijn in Nederland helemaal kierewiet geworden. De groene ruimte invullen met dozen molens zonneparken industrie en woningen. In zo’n land sla je spontaan op de vlucht!

 4. Als persoon is ze niet onder te tafel te praten.
  Maar laten we eerlijk zijn. Er is in het verleden zoveel onzin verkondigd aan die praattafels dat zij een openbaring kan wezen.